Cell Reading Bookshelves Design Was Inspired by The Cell

Cell Reading Bookshelves concept was inspired by the cell and was derived from the vital need of a place where an individual can read without any kind of disturbance. In order to make a dedicated place that offers the calm environment as well as comprehensive privacy, this design comprises two major parts. First one is an innovative book shelf where the user can keep books of almost any size. Second part is a big vacuole shaped reading room where the user can grovel or lie on the cushion while enjoying the pleasure of reading in a relaxed way. Moreover, this reading place includes adequate lightening facility for the readers.

cell reading bookshelves

cell reading bookshelves

cell reading bookshelves

cell reading bookshelves

cell reading bookshelves

Designer : Wang Xibei, Zhang Ling, and Ge Yanru


2 thoughts on “Cell Reading Bookshelves Design Was Inspired by The Cell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *